logo

reklam
06 Şubat 2025

Asrın Felaketinin Kurbanlarına Anma Töreni

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş Pazarcık merkezli olarak meydana gelen ve Asrın Felaketi olarak nitelendirilen büyük deprem felaketi nedeniyle, ilçemizde de bir anma töreni düzenlendi.

Şehit Latif Keçeci Anadolu Lisesi’nde düzenlenen töreninde, depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımızın ruhuna Kuran-ı Kerim okundu. Yapılan duanın ardından öğrencilere helva ikramı yapıldı.

Konuyla ilgili olarak okuldan şu bilgi paylaşıldı:

“Yalvaç Şehit Latif Keçeci Anadolu Lisesi Sosyal Faaliyetleri Yürütme Kurulu olarak, 11 ilimizi etkileyen ve “Asrın Felaketi” olarak hafızamıza kazınan 6 Şubat Depremini unutmamak, öğrencilerimizin deprem farkındalığını artırmak ve öğrencilerimize; milletimizin ortak acılarında birleşebilmenin şurunu kazandırmak için yapılan etkinlikte Kuranı Kerim okundu. Yapılan duadan sonra öğrencilerimize helva ikramı yapıldı. Okul olarak depremde vefat eden vatandaşlarımızın yakınlarının her zaman acılarına ortak olduk ve olmaya devam edeceğiz. Depremin yıkıcı etkisini azaltmanın yollarını öğrencilerimize anlatmayı sürdüreceğiz.”

Etiketler: » » »
Share

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.