logo

reklam
21 Ekim 2024

Hak sahipleri TOKİ Sosyal Konut Projesi ihalesinden haber bekliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde açıkladığı Sosyal Konut Projesi kapsamında çekilen kura ile ilçemiz Yalvaç’ta hak sahibi olan hemşehrilerimiz, Yalvaç’taki konutların ne zaman ihaleye çıkacağıyla ilgili açıklama bekliyor.

Ocak 2023’te çekilen kura ile belirlenen 200 asil 200 yedek hak sahibi, 6 Şubat depremi nedeniyle geciken, ancak geçtiğimiz aylarda yeniden başlayan TOKİ Sosyal Konut Projeleri kapsamında Yalvaç’taki konutların akıbetini merakla bekliyor.

Diğer yandan, TOKİ’den alınan bilgiye göre, Isparta il merkezindeki Sosyal Konut Projesi için “Isparta İli, Merkez İlçesi, Çünür Mahallesi 2. Etap 274 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi” ihalesinin 16 Ocak 2025 tarihinde gerçekleştirileceği öğrenildi.

Yalvaç’taki yapılacak proje için gerek Ak Parti heyeti gerekse MHP heyetinin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nda yapılan temasların ardından, 2025 yılı içerisinde ihalenin yapılacağı müjdeleri iki parti yetkilileri tarafından verilmişti.

Alınan duyumlara göre, Kızılca Mahallesi 1133 Ada, 1 Parselde bulunan 291.456,53 metrekarelik arsaya yapılması beklenen proje için çalışmaların sürdüğü ve 2025 yılı içerisinde ihaleye çıkılmasının hedeflendiği kaydedildi.

Vatandaşlar, yetkililerden aydınlatıcı açıklama yapılmasını talep ediyor.

Etiketler: »
Share

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.