logo

reklam
19 Ekim 2024

SÖNMEZ’DEN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, bugün kutlanan Muhtarlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Sönmez’in mesajı şöyle:

“Kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biri olarak devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliği konumunda olan muhtarlık müessesesi, insan ve hizmet odaklı anlayışın icrasında vazgeçilmez bir öneme sahiptir.

Muhtarlar, hem köylerde hem de mahallelerde halkın temsilcisi olarak yerel yönetimlerin bel kemiğini oluşturmaktadır. Vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak, kamu hizmetlerini mahallelere ulaştırmak ve devlet ile halk arasında köprü görevi görmek gibi önemli görevler üstlenirler. 19 Ekim Muhtarlar Günü de muhtarların bu değerli hizmetlerini onurlandırmak ve toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla kutlanmaktadır.

Bu bağlamda bizler daima bir arada olduğumuz, sıkça gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde talep ve beklentilerini dinleyip, çözüm yolları üretmeye gayret gösterdiğimiz muhtarlarımıza bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.

Bu vesileyle tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyor ve Ispartamıza sundukları hizmetler için teşekkür ediyorum.”

Etiketler: » » » »
Share

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.