logo

reklam
22 Eylül 2024

Sönmez’den Yalvaç’ta önemli ziyaret ve temaslar

MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez 20 Eylül 2024 Cuma günü geldiği ilçemizde önemli ziyaret ve temaslar gerçekleştirdi.

Hemşehrimiz Sönmez, ilk olarak Yalvaç Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Mustafa Kodal ve MHP Yalvaç İlçe Başkanı Mehmet Ali Sağlam ile bir araya geldi.

Sönmez, Yalvaç Kaymakamı Haluk Şimşek’le makamında bir görüşme gerçekleştirdikten sonra, Yalvaç Muhtarlar Derneği yönetimini ziyaret etti. Sönmez, ziyaretle ilgili olarak, “Yalvaç İlçe Başkanımız Mehmet Ali Sağlam, Yalvaç Belediye Başkanımız Mustafa Kodal, İlçe Teşkilatımız ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte Yalvaç Muhtarlar Derneği Başkanımız Soner Günay başkanlığında muhtarlarımızı ziyaret ederek ilçemiz ile ilgili taleplerini not aldık.” bilgisini paylaştı.

Sönmez ve beraberindekiler, cuma namazını beraber kıldıktan sonra bir işyerinin açılışına katıldılar ve esnaf ziyareti gerçekleştirdiler.

Göreve yeni başlayan Yalvaç Emniyet Müdürü Eşref Acar’ı makamında ziyaret eden Sönmez, Acar’a görevinde başarılar diledi.

Sönmez ve Kodal, Yalvaç TSO Başkanı Yalçın Kurucu’yu makamında ziyaret ederek Yalvaç Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Etiketler: » » »
Share

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.