logo

reklam
07 Ağustos 2024

Kodal: “Festival için belediyeden 1 TL bile ödemedik”

Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal, Yalvaç Belediye Meclisi’nin dün yapılan Ağustos ayı olağan toplantısında, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen festivalle ilgili bilgi vererek önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Kodal, festival için belediye bütçesinden herhangi bir harcama yapılmadığını belirterek şunları söyledi:

“Festival kapsamında Yalvaç Belediyesi olarak en ufak bir şekilde, 1 TL ücret bile ödemedik arkadaşlar. Isparta’dan sora tüm ilçeleri kapsayarak, komşu ilçelerimiz Akşehir ve Beyşehir de dahil olmak üzere, şunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliyorum, en büyük organizasyonu yaptık. İnanılmaz bir katılım vardı. Bütün risklere girdik, sanatçılarımızı düzgün bir şekilde seçtik, belediyemizdeki çalışma arkadaşlarımızla bu işin altından alnımızın akıyla kalktık. Artık insanlar şunu biliyor, Yalvaç Belediyesi güçlü ve büyük bir belediye, biz bu sınavı festivalde başarıyla geçtik.”

Yalvaç’ın her alanda büyük olması gerektiğini ve bunun için çalıştıklarını belirten Kodal, “Bölgenin en büyük festivalini yaptık. Ve bölgenin en büyüğü olmak zorundayız, iş hayatı konusunda da organize konusunda da sanayi konusunda da.” diyerek kararlılık mesajı verdi.

İşte Başkan Kodal’ın meclisteki o konuşmasının tamamı:

Etiketler: » » »
Share

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.