logo

reklam
06 Haziran 2024

Yalvaçlı muhtarlardan milletvekillerimize ziyaret

Yalvaçlı muhtarlarımız, dün Ankara’ya giderek TBMM’de Isparta Milletvekillerimizi ziyaret ederek sorunlarını aktarma imkanı buldular.

Yalvaç Muhtarlar Derneği organizasyonuyla gerçekleştirilen geziye mahalle ve köy muhtarlarımızın büyük çoğunluğu katılım gösterdi.

TBMM’de MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Ak Parti Isparta Milletvekilleri Osman Zabun ve Mehmet Uğur Gökgöz ile CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı’yı ziyaret eden muhtarlarımız, milletvekillerimizle istişare ederek mahalle ve köyleriyle ilgili taleplerini dile getirdiler.

Yalvaç Muhtarlar Derneği Başkanı Soner Günay, milletvekillerimize teşekkür ederek, “Muhtar arkadaşlarımızla yerel seçimlerin ardından milletvekillerimizi ziyaret etmek istedik. Sağolsunlar, onlar da yoğun programlarının arasında bizlere vakit ayırdılar. Dertlerimizi, sorunlarımızı, taleplerimizi aktardık, onlar da bizleri dinleyerek yardımcı olma sözü verdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bizler, vatandaşlarımızın taleplerini aktarmakla mükellefiz, sağolsunlar onlar da çözüm noktasında her zaman yanımızda olduklarını ifade ettiler. İstişare ve diyalogla çözülemeyecek sorunumuz olmadığına inanıyoruz. Katılım gösteren tüm muhtar arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.” dedi.

Etiketler: » » » » » »
Share

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.