logo

reklam
26 Ekim 2024

Yalvaç’ta kurumlararası iş birliğiyle Proje Ofisi ile açılıyor

Yalvaç’ta kurumlar arasında oluşan birlik ve beraberlik havasıyla güzel haberler alınmaya devam ediyor.

Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası’nın öncülüğüyle, 25 Ekim Cuma akşamı gerçekleştirilen istişare toplantısıyla, Yalvaç’ta kurumlar arası iş birliğiyle bir Proje Ofisi açılması ve proje iş birlikleriyle kurum ve işletmelere destek olunması kararı alındı.

Yalvaç TSO Başkanı Yalçın Kurucu’nun ev sahipliğinde yapılan toplantıya Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal, kamu kurumları ve üniversite birimlerinin temsilcileri, ilçemizde faaliyet gösteren oda, birlik ve STK’ ların yöneticileri katıldı.

Toplantıda yapılan görüşme ve istişareler sonucunda, Yalvaç’ta proje kültürü ve iş birliğinin yaygınlaştırılması için kurumsal bir yapının oluşturulması ve sürdürülmesi konusunda uzlaşmaya varıldı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Yalvaç TSO Başkanı Yalçın Kurucu, “Yalvaç’ta işletmelerimizin, üreticilerimizin, kurumlarımızın devlet, ajanslar, AB fonlarınca verilen hibe, teşvik ve desteklerden yararlanmaları için ihtiyaç duyduğumuz bir Proje Ofisi’ni inşallah hep birlikte açacağız. Ofis için hizmet binamızda her türlü altyapıyı sunacağız. Kurumlarımızın iş birliğiyle yürüteceğimiz bu Proje Ofisi’nden tüm kurumlarımız, işletmelerimiz ve STK’ların yararlanmasını hedefliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde başaramayacağımız hiçbir şey koy. Katılan ve destek veren tüm kurum ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. İnşallah Yalvaç’ımıza ve bölgemize hayırlı olsun.” dedi.

Etiketler: » » »
Share

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.