logo

reklam
01 Ekim 2024

KODALSAN Makina’dan ısınmaya ekonomik ve teknolojik çözüm: FAKORAD

İlçemizde uzun yıllardır makine teknolojisi ve ısıtma sistemleri alanında üretim yapan üretim işletmesi KODALSAN Makina, yeni ürettiği ve ısınmaya ekonomik ve teknolojik çözüm üreten FAKORAD isimli ürününü piyasaya sundu.

İşyerleri, bürolar, odalar, apartlar, SOLAR sistemle, yani güneş enerjisine sahip bahçe evlerinde kullanılabilecek olan FAKORAD elektrikli panel radyatör, firmanın uzun süredir sürdürdüğü AR-GE çalışmaları sonucunda üretildi. Geleceğin ısıtma teknolojisi olarak nitelendirilen bir sisteme sahip FAKORAD, 13 metrekarelik bir alanda 24 saat çalıştığı takdirde bugünkü elektrik fiyatlarıyla sadece 45 TL’ye ısınma imkanı sunuyor.

Uzaktan kumandalı olan ve 50 santimetre boy ve 136 santimetre genişliğe sahip FAKORAD elektrikli panel radyatörün 900 watt ve 1200 watt çalışma akımı bulunuyor. 220 volt topraklı bir elektrik prizine takılarak kullanılabilin radyatörde oda termostatı ısı aralığı 5-30 derece, panel radyatör ısı aralığı 5-70 derece arasında değişiyor.

4o kilogram ağırlığa ve 6 litre sıvı hacmine sahip radyatörler, Güneş Panelli (SOLAR) sistemlerle uyumlu olması nedeniyle, elektrik hattının bulunmadığı bahçe evlerinde de kullanılabilme kolaylığını sunuyor.

Ekonomik, tasarruflu ve pratik bir çözüm sunan, kalorifer tesisatına ihtiyaç duyurmayan FAKORAD mevcut saç konvektörlü panel radyatörün yüzeyleri ve konvektörleri sayesinde, oda sıcaklığını emsallerine göre çok daha yüksek seviyelere çıkararak verimli bir ısınma sağlıyor. Tasarruflu bir kullanım için ortam sıcaklığını algılayan uzaktan kumandalı oda termostatı ile kontrol edilen FAKORAD, ekonomik ve verimli bir ısınma imkanı ile ekonomik kriz ortamında masraflarını düşürmek için uygun bir seçenek sunuyor.

KODALSAN Makina Sahibi Fahri KODAL, yeni ürünleri için çok uzun zamandan beri araştırma ve geliştirme çalışmaları yürüttüklerini belirterek, “Bu ürünün piyasaya sunulması sürecine kadar pek çok çalışmayı ve denemeyi gerçekleştirdik. Allah’a şükürler olsun gönlümüze göre ve ihtiyaçlara uyumlu bir ürünü piyasaya sunmuş olduk. Hem iş yerlerinde hem evlerde hem de elektrik bağlantısının olmadığı güneş enerjisi elektrik sistemlerine sahip bahçe evlerinde kolayca kullanılabilecek ve ekonomik bir ısıtma sistemini oluşturduk. Ürünümüzü havaların soğuduğu bu dönemde piyasaya sunduk. Ürünü firmamızın Eski Sanayi Sitesi’nde MİGROS karşısındaki mağazamızda görme ve inceleme imkanı bulunmaktadır. Ürünümüzle ilgili olarak bilgi almak isteyenler 0246 441 7005 no.lu telefonumuzdan bize ulaşabilirler.” dedi.

Biz de ilçemizin üreten markası KODALSAN’ı, yeni FAKORAD yeni nesil elektrikli panel radyatör vesilesiyle tebrik ediyor, ürününün bol ve bereketli satış rakamlarına ulaşmasını diliyoruz.

 

Etiketler: » »
Share

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.