logo

reklam
25 Eylül 2024

Sönmez’den özel çocuklarımıza Çanakkale gezisi desteği

MHP İl Başkanlığı ile KAÇEP komisyonu tarafından organize edilen ve Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez’in destekleri ile özel gereksinimli çocuklarımız aileleri ile birlikte Çanakkale
ilimizi ziyaret ettiler.

Isparta Milletvekili Sönmez, özel gereksinimli çocukların desteklenmesi ve farkındalığın artırılması amacıyla özel gereksinimli çocukların Çanakkale’yi ziyaret etmelerine olanak sağladı.

Milletvekili Sönmez, “Bu ziyaret; çocukların tarihi ve kültürel mirası deneyimlemelerini sağlamak ve onlara unutulmaz bir deneyim sunmak için İl Başkanımız Sayın A. Önder Topçu ve KAÇEP Başkanımız Sayın Fatma Karaaslan Çıgali başkanlığında tertip edilmiş olup emeği geçen teşkilatımızın tüm değerlerine teşekkür ediyorum. Özel gereksinimli çocukların bu ziyareti sayesinde hem tarih bilincinin artması hem de sosyal hayata katılımlarını teşvik edilmesi hedeflenmektedir.” dedi.

Milletvekili Sönmez’in desteği ile gerçekleştirilen bu tür etkinliklerin düzenlenmesine devam edilerek özel gereksinimli çocukların haklarını koruma ve destekleme konusundaki çalışmalarına devam edileceği belirtildi.

Ziyaret sırasında özel çocuklarımız, Çanakkale Savaşı’nın anısını yaşatan müzeleri gezip, şehitlikleri ziyaret ederek tarihi mekanları keşfettiler.

Etiketler: » » » » »
Share

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.